Arama
Arama Sonuçları
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
Kastamonu için Dev Anket!
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kastamonu’da vatandaşın nabzını yoklamak için Açıksöz Gazetesinin başlattığı 2024 Seçim Anketi başladı.
"Bu teşkilatta kardeşlik hukuku kalmamıştır"
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkan Vekili Beyhan Kayıkçı, açıklamasında il yönetimine sitem ederek istifa etti. AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Beyhan Kayıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız Doğan Ünlü ve yönetimiyle bir saat bile aynı çatı altında kalmaya tahammül edemiyorum. En hafif tabirle il başkanımız Doğan Ünlü'ye asla güvenim kalmamıştır. Bu teşkilatta kardeşlik hukuku kalmamıştır" ifadelerine yer vererek görevinden istifa etti.
'Dolar ve Euro, bu ülke için tehdit unsuru olmaktan çıktı'
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Mahalle Danışma Meclisi toplantılarına İsmail Bey Mahallesi'nden başladı.
“Bir gün değil, her gün hatırlanmak istiyoruz”
1923 yılından itibaren Dünya Kooperatifçilik Günü, her yıl 21 Aralık gününde kutlanıyor.
"AK Parti vefanın partisidir"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Vefa Gecesi düzenlendi. Düzenlenen Vefa Gecesi temalı toplantıda parti teşkilatı, önceki dönem Kadın Kolları ile önceki dönem Gençlik Kolları yönetimleri bir araya geldi.